Givenchy Lash Pearls

Endelig har jeg klart å få tak i Givenchy Lash Pearls! Fant den ingen plasser enn ebay så jeg bestilte meg to her. Jeg har ikke fått blogget om de før nå fordi jeg ville prøve de først.


Den er veldig fin og tror vil passe best meg fake vipper eller waterproof mascara. Jeg følte at de begynte å skli ned etter noen minutter bare. Jeg skal prøve å bruke den med fake vipper en gang :)

I går var jeg super busy i hele dagen.. Tømte hele skapet på rommet og pakket klærne ned pluss at jeg vasket hele rommet hvis skal flytte inn på og støvsugdet det og bærte mange ting inn. Jeg var helt ødelagt i kroppen når jeg kom hjem til Paradise begynte.. Vet mange syns det er søppel program, men jeg syns det er morsomt med sånne programmer!

Jeg har også vasket Tinkerbell i går kveld fordi hun stinket fisk og jeg klarte bare ikke å være i nærheten av henne. Hun ble kjempesur på meg for hun liker enda ikke dusjen. Hun står i dusjen og skjelver bare og når hun er ferdig i dusjen springer hun rundt omkring i full fart og leker skikkelig gal.

Det måtte bare gå utover bamsen.. stakkars bamse..

Mine sokker slapp heller ikke unna!!


Nå må jeg rydder mer og trene litt før kjæresten kommer hjem. Ha en fin dag alle sammen:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jessicasworld

jessicasworld

20, Porsanger

"A girl should be two things classy and fabulous." -Coco Chanel

Kategorier

Arkiv

hits