Aqua FishSpa, shopping og mer soling!

Good day people of Norway! I gå prøve jeg og Marius noe veldig spennende, og det r nemlig fiskespa! Det var noen vanntanker  med bitte små fisker oppi. Det kalles nemlig doktorfisker som spiser død hud!! :O Det var jo så spennende at vi måtte prøve det jo!

Viktig å vaske føttene før de skal bli spist opp!


Akkurat i det vi stakk føttene nedi strømmet fiskene til og begynte å nappe forisktig botdi steder på føttene vår hvor det var hard, tørr og død hud. Jeg flirte så mye i starten for det kilte litt, men det var jo så godt når det var over.

Vi betalte 10 euro hver for 17 min, men dama som jobbet der var så snill (eller kanskje glemte hun oss) at vi fikk sitte i en halv time! Åh, det var godt. Jeg har store planer om å komme tilbake og ta hendene mine også.

I dag har vært en utrolig slapp dag. Vi forsov oss selvfølgelig. Vi som hadde store planer om å stå opp tidlig og sole oss, men nei. Stod opp klokken 10. Nesten vi ikke rakk froksoten :oDet ble utrolig mye soling i dag. Jeg er nesten litt solbrent. Solen virket ikke så veldig sterk så jeg droppet solkrem på kroppen og tok kun på nesten og skuldrene. Jeg er bitte bitte litt rød så i morgen blir det solkrem på meg!


Viktig med god bok drink <3Rett før soling

Under/etter. Ser ut som en grillet kylling. Nå er jeg nesten SVARt på magen.

Middag 


I kveld er det dirty dancing party! Wohoo.. ikke at jeg kommer til å dra fordi min andre halvdel liker ikke ideen noe særlig. Hoff.. Jaja får se om jeg klarer å tvinge han med bare bitte litt. Jeg klarer nesten ikke å få han med på så mye! Det er Yoga hverdag på hotellet og han blir aldri med. I dag sa han faktisk ja, men jeg glemte det helt så det ingenting av det :(( I følge yr.no skal det regne litt på mandag. Kanskje får jeg han med på yoga da? 

Her er noe av det jeg shoppet på taxfree btw :)

aaah..shopping <3

Nå skal jeg sette meg ut og nyte været sammen med beibien min <3 ha en fin lørdag! 

10 kommentarer

May-Christin

11.jun.2011 kl.19:15

hvilken bok leser du? trenger noe lesestoff til sommeren .. :) kunne også trengt litt av den brunfargen du har ... er dere på ferie?
åh, så digg. Hvordan ble beina når du var ferdig med spa'et da? Har så lyst å prøve sånt selv.

jessicasworld

11.jun.2011 kl.19:17

May: jeg leser tusen strålende soler. anbefaler den sterkt! Hehe, ja du skal få litt ;) Vi er på feire i Hellas :)

jessicasworld

11.jun.2011 kl.19:18

The M Life: De ble utrolig myke. Det er akkurat som å få en skikkelig massasje og skrubb! Ble så sliten og sov som et barn etter det ^^ Prøv det. Det fungere virkelig!

Rikke :)

11.jun.2011 kl.19:19

Oj, denne fishtanken så spesielt ut :) Hadde vært gøy å prøvd en gang! :) Leser du Tusen Strålende Soler? Den er bra, men trist! :) Fine innkjøp :)

jessicasworld

11.jun.2011 kl.19:34

Rikke: Ja, den var litt spesiell :) Den er så bra hittil, men jeg blir så lei meg/frustrert over det som skjer :( Takk^^

liitamarita

11.jun.2011 kl.19:41

Ser litt gøy ut med fiskespa, men har aldri turt å prøve det da^^ For en søt bikini du hadde :D

jessicasworld

11.jun.2011 kl.19:48

liitamarita: Du må prøve det hvis du får sjansen til det :) Takk, den er fra VS ^^

May-Christin

12.jun.2011 kl.13:59

å, den har jeg villet lest så lenge nå! får vel ta meg en tur til byen! ååå, Hellas hørtes ikke så gale ut! dere får kose dere videre :)

jessicasworld

13.jun.2011 kl.17:18

May:Anbefaler den sterkt ;) Hellas er konge! Storkoser meg <3

Skriv en ny kommentar

jessicasworld

jessicasworld

20, Porsanger

"A girl should be two things classy and fabulous." -Coco Chanel

Kategorier

Arkiv

hits