Stress!

Har endelig klart å komme meg hjem fra skolen. Denne dagen var så lang! Må enda pakke, spise og dusje for i morgen reiser jeg til Oslo på kvelden, men først skal jeg på visning. Krysser fingrene! Må finne noe så fort som mulig! 

Har seriøst vært på skolen siden klokken 8 og jeg har jobbet med en oppgave i 4 timer i strekk! Denne oppgaven er superviktig! Den teller 50 % av karakteren min i dette faget liksom. Resultatet kan avgjøre om jeg stryker eller består. 

Her er resultatet: 

Jeg er ikke i nærheten av å være ferdig! Heldigvis har vi enda en måned på oss. Skal på biblioteket i morgen og kjøpe boken til programmet. Veldig viktig for meg å jobbe hjemme på egenhånd og få hjelp til det jeg ikke forstår i timene. Tegningen er forresten av en bokkafe som jeg har designet sammen med fem andre og her er den individuelle delen. Gruer meg already..

Nå må jeg hoppe i dusjen og kure håret så lenge jeg orker i dag. Om håret mitt kunne snakke vill det ropt så høyt det kunne etter kur. Jeg har hatt så mye å tenke på i det siste at hår og negler har kommet sist, men i dag er planen å kure håret og fikse neglene klart til i morgen! 

Joico skal reparere håret mitt i dag <3 Yey!

Sjekk forresten regnbuen jeg fant på tur hjem fra skolen. Måtte stoppe og ta bilde for det om jeg holdte på å bli blåst vekk. Myyyye vind i dag! Brrr!!

2 kommentarer

19.okt.2011 kl.16:34

Se Alltid Lyst På Livet!!

NÅR du har SÅÅÅÅ mye du skulle ha gjort, hvorfor drar du vekk, må være bedre å bli, og gjøre skoleting!

Ser at du er student, v i k t k i g å slå seg til ro! Studere til det man ønsker. Men det er bare min mening, hva mener du....

Husk At Det Er Du Som Er Sjefen I ditt Eget Studie! Alle DINE kan ikke hjelpe deg her!

TENK over dette.

jessicasworld

19.okt.2011 kl.17:12

Anonym: Jeg drar ikke på ferie. Jeg skal besøke mamma og søster.

Alt jeg har å gjøre nå kan gjøres hvor som helst. Har alle nødvendige programmer på PC og har ingenting obligatorisk på fredag eller mandag. Jeg har to timer og de finner jeg online.. med notatene og alt så jeg går ikke glipp av noe som helst. MINE hjelper meg veldig mye uten at noen er klar over det. Jeg er en som absolutt ikke klarer å være alene så når jeg er i Oslo bruker jeg å stå opp utrolig tidlig og gjøre lekser i flere timer for jeg føler meg "Hjemme" når jeg er med de jeg er glad i. Tenk DU over dette..

Skriv en ny kommentar

jessicasworld

jessicasworld

20, Porsanger

"A girl should be two things classy and fabulous." -Coco Chanel

Kategorier

Arkiv

hits