Stress? Hva er det?

Heia alle sammen! Sorry det ble så lite blogging fra min side de siste dagene. Helt siden vi kom til stavanger på mandag har jeg hatt noe å gjøre hvert eneste sekund! enten er det gå tur med Tinkerbell flere ganger om dagen, pakke til utflyttingen på mandag eller være på skolen og jobbe med oppgaver og prosjekter! Eksamen er jo rett rundt hjørnet og jeg freaker helt ut. Har enda ikke skjønt meg på fysikken i det hele tatt! Matte går greit. Du har en formel og ut fra denne formelen løser du oppgaven, men fysikken krever mer forståelse. Du må forstå hvert eneste ord i oppgaven for å kunne løse den. Du må liksom bruke en formel så du kan sette svaret i en annen formel for så å bruke svaret da til å sette i en annen formel for å løse oppgaven.. Blir skikkelig gal av tanken! 

Jeg har i hvertfall kommet veldig lang med BYGG oppgaven. Denne oppgaven teller 50 % av karakteren min i dette faget.. Jeg er almost there.. Må kun sette kafeen min som jeg har bygget i Revit på kartet liksom så jeg kan vise eksakt hvor den skal ligge på campus..Denne oppgaven skal inn 22. og da er jeg ferdig med faget! Hurra! I studio arbeid har jeg også en til oppgave som skal inn før vi er ferdig med faget. Oppgaven skal vi få over helgen så jeg skal jobbe mye med den. Når vi er ferdig med disse to fagene begynner forbredelsen til eksamen. Da skal vi jobbe med eksamensoppgaver i 3 uker og forbrede oss.. Jeg tror jeg kommer helt seriøst til å bo på UiS.. Må jobbe ekstra siden at jeg henger så langt etter..

Anyways! Jeg har kommet langt med pakkingen! På mandag skriver vi kontrakten og får nøkkelen og flytter mandagskveld! Kjæresten til en venninne av meg skal hjelpe oss. De har en bil så de skal flytte det meste av tingene vårs.. Det er egentlig ikke så mye som skal flyttes, men jeg har ikke sjans å ta alt alene.. Vi har verken seng eller spisebord eller råd til å kjøpe alt dette! På mandag skal bådehusleien og depositumet være klar pluss at vi må enda betale husleien for denne måneden på studentboligen min her.. Det kommer til å bli tight.. Ingen dyre julegaver på noen i år eller noe på meg :( Det er trist, men sånn er det!

Nå sitter jeg faktisk på UiS og jobber med fysikk-innleveringen som skal inn i dag. Det er den siste. Jeg skal også jobbe med matte-innleveringen som skal inn neste fredag. Denne er også den siste.. Jeg tenker også å dra hjem etter 12, spise, levere inn fysikkoppgaven og jobbe mer med prosjektet i BYGG.. Høres det ut som om jeg har mye å gjøre? JA!

Jeg prøver og ikke stresse for hvis jeg skal tenke så mye kommer jeg til å bli gal og ikke få gjort noe som helst. Vil ikke tenke på alt jeg har å gjøre og at hele boligen min skal pakkes ned i løpet av en helg.. Pust Jessica.. pust.. 

Ah hvor jeg gleder meg til jul! Uansett om det blir nye klær eller ikke! Jeg skal kose meg maks! Spise god mat, kure håret, fikse neglene, kjøpe masse ansiktsmasker og fikse neglene! Det gleder jeg meg til altså! 

Vi blogges senere i dag! Tenker å vise dere hvor lang jeg har kommet med pakkingen! :D

3 kommentarer

11.nov.2011 kl.15:37

"Vi må betale husleien på studentboligen min her"..

VI?! Både du og jeg og alle andre i hele Lakselv vet at det er Marius som blir å måtte betale det. Sorry, men det er virkelig ikke Marius sin jobb å brødfø deg. Det bør du klare selv. No offence

jessicasworld

11.nov.2011 kl.16:14

Ehm? Du vet jeg får lån? og forresten.. du som er så feig som gjemmer deg og ikke sier hvem du er har absolutt ikke en drit å si til meg. Marius betaler meg kun halve husleien her og det er fordi at det er han som ville ha to romsleilighet så han kunne komme på besøk. Jeg ville ta et rom, men igjen.. Det har ikke du noe å gjøre med. Han gir ikke meg nåkka penger til noe som helst annet en sin egen del av husleien. Jeg klarer meg helt fint selv og har forresten en familie som hjelper meg når jeg trenger ikke. Og alle DERE som sitter i Lakselv og baksnakker meg kan dra til helvete for jeg kunne ikke brydd meg mindre om dere..

11.nov.2011 kl.16:54

Hei. Du som har skrevet kl.15.37 og er fra Lakselv OG taller "alle i Laksel" sin sak.Ka i svartte fan du bryr deg for. Synes du synd på Marius....eller er du bare mega sjalu på to personer som faktisk har det veldig godt sammen? Veldig godt!

Regner med at du er en personlig økonomsik rådgiver, og "føler veldig for" Marius. Føler at du må "redde"han. La Jessica og Marius være i fred. Det er to voksne mennesker som klarer å finne ut av ting selv! Bruk tiden på deg selv....du kan trenge det, og tid har du nok av når du bryr deg så meget om andre på en slik negativ måte

Og til dere, Jessica og Marius....ja hva kan man si....folk er frekke, frekke, frekke. Fortsett å bevis verden at dere elsker hverandre og klarer ALT!!!! Ha en fortsatt fin 11.11.11:)

Skriv en ny kommentar

jessicasworld

jessicasworld

20, Porsanger

"A girl should be two things classy and fabulous." -Coco Chanel

Kategorier

Arkiv

hits