Hjemme!

Endelig er man hjemme og kjæresten er her. Sykepleier jobben min begynner i dag. Yey! Fikk se på såret hans idag. Det så helt forferdelig ut! Klarer ikke å stirre på den. Ser helt grusomt ut!

Stakkars beibi som måtte gå gjennom det her. Skal gjøre mitt beste for å passe på han. I morgen tar jeg en stor handel. Jeger virkelig takknemlig for at det har vært helt ålright vær de to siste dagene.. Noen dager siden trodde jeg huset skulle rives av vinden! Huset her er tross alt fra 1828!! Vil slippe å ta slike turer med Tinkerbell mer :P

Måtte virkelig bære Tinkerbell den dagen for hun holdte på å bli blåst vekk! Så liten som hun er flyr hun lett i luften!

Nå skal jeg spise smoothien min og jobbe med matematikk noen timer før vi legger oss. Savner han så mye at jeg vil sitte og kun snakke sammen <3 nå er det jobbing! Snx! :)

4 kommentarer

Fru Aadalen

29.nov.2011 kl.18:53

Uææææ! Fikk helt sjokk når jeg klikka inn og så det ekle bildet! Shit så mange sting! Stakkars! :( Du får pleie han godt, hvilket jeg tror du gjør. :)

Jessy

29.nov.2011 kl.21:30

Hehe:P jeg måtte lukke øynene og ta bilde. Takler seriøs ikke å se på sår og blod. Det er helt forferdelig å se på. Hadde freaka helt ut hadde det vært min fot. Stakkars fyr ja, men han storkoser seg. Han har Internett og TV og koser seg med fotballkampen :) laga mat til han og alt og nå er det endelig litt tid for å lese til eksamen. Liker å passe på han spesielt nå når han trenger mest :)

Hanne

30.nov.2011 kl.01:20

kos dokker , skal han være der helt til dokker reiser hjem ?

Jessy

30.nov.2011 kl.09:36

Ja, det er snakk om under to uker så vi tenkte å bare dra sammen oppover :)

Skriv en ny kommentar

jessicasworld

jessicasworld

20, Porsanger

"A girl should be two things classy and fabulous." -Coco Chanel

Kategorier

Arkiv

hits