Tips til deg som hater rutiner!

Jeg ble spurt om jeg kunne gi noen tips om hva et kjærestepar kan gjøre sammen på fritiden. Selvfølgelig utenom å se film og det der.. :)

Rutine er noe av det verste jeg vet. Jeg er en utålmodig person som blir veldig fort lei. Jeg og Marius har hatt store problemer med rutine noe som førte til at jeg fikk nok. Alt vi brukte å gjøre var å se film og ligge i sofa. Jeg liker jo å slappe av og alt, men for mye av hva som helst kan få deg til å bli gal. Jeg liker å variere veldig og nå har vi det 1000 gang bedre.

  • Det er så mye et kjærestepar kan gjøre! Det trenger absolutt ikkt å være så drastiske ting. Det er så koselig og bare spille kort sammen. Slå på musikken i bakgrunnen (veldig lavt) og finn frem vin flasken og spill poker f.eks. Det vil garantert føre til mer snakk og tull enn TV-en. Dere kan gjerne invitere venner over og spille mot de? Det vil i hvertfall føre til snakk ;)

  • Om han liker å spille playstation eller Wii kan dere finne noen morsomme spill dere kan spille sammen? :) Vi elsker å spille Wii! Vi rundet Super Mario bros to ganger sammen! og sammen med andre par eller venner spiller Mario Party, Wii party og mye mer! Det er så utrolig koselig!

Vi er nerder! 

  • Det viktigste er at begge to har det morro. Kanskje dere har noen hobbyer til felles? Marius og jeg har ikke så altfor mange hobbyer til felles, men vi prøver vårt beste å få det til å fungere. Jeg blir med og ser en fotballkamp hvis det betyr mye for han og han ser gjerne en gossip girl episode med meg hvis det betyr noe for meg også. Vi trives veldig godt i sofakroken. Av og til er det utrolig godt å kaste seg i sofaen, snakke om den lange slitsomme dagen og bare chatte i flere timer. Man får sagt utrolig mye.. spesielt hvis TV-en er av. Jeg er veldig pratsom så TV-en må nesten av :P 

Det gjør absolutt ingenting om TV-en slås av!

  • Andre ting vi liker å gjøre er faktisk å gå turer. Helt siden jeg flyttet til Stavanger har jeg begynt å gå turer flere ganger om dagen! Før Marius opererte seg brukte vi å gå sammen med Tinkerbell. Gå og snakke mye.. og kanskje sette oss ned en plass i byen og se på forbipasserende, ler og snakke om vår fremtid sammen. Ah, hvor jeg savner sommeren i Stavaner <3 Nå er det så kaldt at jeg ikke orker å være lengere ute enn nødvendig. Er kun ute når Tinkerbell skal på sine daglie turer og når jeg skal i posten(hente flere pakker så klart) og handle til middagen. That's it. 

  • Vi liker også å lage mat sammen :) Bruker gjerne litt tid på maten (og av og til leke med maten :P) Jeg husker melkrigen vi hadde i fjor i julen. Det ble mye vaskingen etter det, men Gud hvor vi flirte!

 

Alt kan bli en rutine uansett hvor mye man varierer, men man må bare gjøre det beste ut av det :) Det prøver vi i hvertfall og trives skikkelig godt sammen <3

Håper svaret mitt var til hjelp :)

2 kommentarer

Astri

08.des.2011 kl.20:52

Nei så kjekt :D visste ikke du hadde blogg

Jessy

08.des.2011 kl.21:51

Jeg sluttet å blogge noen uker for det ble så hektisk med forberedelse til eksamen, men nå er jeg tilbake ;) Koselig at du stakk innom da ;)

Skriv en ny kommentar

hits