Always and forever you and me

Snart er jeg tilbake i Stavanger. Å dra fra Marius gjorde like vondt denne gangen som alle andre ganger. Jeg klarte nesten ikke å slippe han i bilen. De fleste sier det er vare noen måneder og det er ikke lenge og greier, men det er ikke sånn det fungerer. 1.febraur har vi vært kjærester i 3,5 år og jeg kunne ikke vært mer forelsket i den gutten. Han er verdens beste gutt og det sier jeg ikke fordi han er kjæresten min. Det sier jeg fordi det er fakta. Han er utrolig snill og grei mot absolutt alle. Av og til er han så snill at jeg sier til han han at han er naiv, men igjen.. Det er det som gjør han til den personen jeg forelsket meg i. Han har aldri såret meg. Han prøver aldri å få meg til snakke om gutter jeg var sammen med før. Alt han sier er at det ligger i fortiden og det spiller ingen rolle for det er han som har meg nå og det er nok for han. Han får meg aldri til å velge mellom han og vennene mine og liker at jeg tilbringer masse tid med venner. Når vi er ute på byen er vi nesten aldri sammen og det er ikke fordi vi ikke liker og drikke med hverandre, det gjør vi fordi begge vil at den andre skal kose seg med sine egne venner. Vi kan finne hverandre plutselig og stå og kysse og gå videre til vennene våre.

Vi kan også plutselig finne på å gjøre et eller annet enten er det med mine venner eller hans og ingen av oss har noe problem med å tilbringe en kveld med folk man ikke er med så ofte hvis det gjør den andre lykkelig. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger han har spilt med mine jente venner og ikke klaget i det hele tatt. Han er så snill og ønsker kun å se meg lykkelig. Han var så snill og kjørte oss russen veldig ofte. Han droppet å drikke med sine venner natt til 17.mai fordi vi russen hadde ikke sjåfør. Alt han ville var å gi meg en skikkelig avslutt på russetiden og det var så utrolig snilt av han for ingen hadde giddet å kjøre i 26-27 timer. Den gutten er hele livet mitt og jeg elsker han av hele mitt hjerte. Uansett hvor mye vi kan sitte og diskutere og bli sur på hverandre har vi aldri sovet sur på hverandre. Det er alltid marius som kommer til meg for å snakke ut om ting mens jeg er en person som helst vil unngå diskusjoner og bare reise meg og gå. Vi diskuterer ja.. Det gjør alle sammen for ingen er perfekt. Marius er ikke perfekt heller, men jeg elsker han for det om.

Jeg tenker hele tiden på hvor merkelig det er at to personer som kommer fra to helt forskjellige land endte opp sammen og passet faktisk så utrolig godt sammen. Det var faktisk aldri meningen at vi to skulle date eller noe som helst. Vi hadde felles venner ja, men vi så aldri sånn på hverandre til vi var sammen på midnattsrocken noen år siden. Vi gikk sammen hånd i hånd faktisk hele helgen og jeg ble forelsket så fort. Alt virket så rett.

Jeg kan sitte her og fortelle dere så mange flotte historier, men det er helt umulig for uansett hvor mye jeg forteller er jeg ikke i nærheten av virkeligheten.

Vet ikke helt om dere skjønner det, men jeg vet innerst inne at det er Marius jeg vil være med resten av livet mitt. Han er gutten for meg <3 han gjør meg så lykkelig og det er så trist at han ikke kommer før om noen måneder. Jeg vet det ikke er så lenge, men det er absolutt ikke lett. I hvertfall ikke når vi har vært sammen nå i over 2 måneder. Det blir ikke akkurat morsomt og mange vil mest sannsynlig si det er teit at jeg sier sånt og at andre har det verre, men jeg bryr meg ikke og andre sine forhold. Det er mitt jeg tenker på og bryr meg mest om. Får bare gjøre det beste ut av ting. Jeg vet det kommer til å gå fort og akkurat nå sier jeg det her for jeg har nettopp dratt, men hey.. Hvem liker å være borte fra kjæresten sin?

Jeg elsker gutten jo! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits