So confused

Aloha people! Jeg har hatt så utrolig mye å tenke på i det siste. Det er helt utrolig hvor forvirret jeg er nå for tiden. Det er liksom det at jeg har lyst å drive med noe annet enn det jeg gjør nå. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har lyst å bli sivilingeniør engang.. Jeg har mer lyst å drive med design eller mote. Jeg har tenkt på det i en uke nå.. Så mange muligheter, men jeg klare ikke å manne meg opp og slutte for å følge det som gjør meg lykkelig. Har mest lyst å gå fashion skole i NY, men det er aldri sikkert med motebransjen i Norge, men blir jeg der jeg er vil jeg ha en sikker jobb og alt. Aaah! Så mye å tenke på! Vet ikke om jeg trives helt på skolen engang. Så ja.. Det er det som har vært on my mind i det siste.. Jeg skal bestemme meg over helgen. Jeg må nesten ta en avgjørelse snart . Ellers har jeg fått kaffemaskinen min! :D superlykkelig! Den lager farlig god kaffe!

Vi Jar fått inn Internett og PC endelig så nå er det The Voice mens jeg vasker hele leiligheten og rydder det. Jeg ble syk på fredag og er faktisk enda ikke helt frisk, men i forhold til hvordan jeg var på mandag er jeg 1000 ganger bedr. Nå må jeg sette i gang! Have fun! :)

3 kommentarer

Fru Aadalen

19.jan.2012 kl.15:01

Følg interessene dine og talentene dine oggjør det du har lyst til! Sivilingeniører er det nok av her i verden;)

Våg å satse på det du virkelig vil, Jessica, det er SÅ verd det!

Slit er det uansett å komme seg dit man vil, men vil du virkelig slite masse for å så ende opp i en jobb du bare utdannet deg til for at det var ganske sikkert å få jobb, og for at det er godt betalt? Slit heller for å stå lykkelig igjen på andre siden etter en superspennende vei, og i tillegg få fortsette med noe du virkelig brenner for!

Du er full av ressurser - våg å bruke de og våg å gjøre livet ditt til det DU vil! Det er DITT valg, og jeg tror egentlig du har tatt det allerede..;)

Klem!:)

Sara O.

08.feb.2012 kl.12:11

Hihi, vi har også sånn kaffemaskin :D Den lager verdens beste kaffe, og også skiiikkelig god iste!!

jessicasworld

08.feb.2012 kl.12:28

jeg har enda ikke skjønt meg helt på den dessverre :( venter til jeg får stipend så skal jeg kjøpe mange forskjellige smaker :D Har enda ikke prøvd å lage kalde drinker, men gleder meg til å prøvde isteen da :D

Skriv en ny kommentar

hits