Day 11

Hei alle sammen! I dag begynte jeg på day 11 av treningsprogrammet. Idag ble det nye øvelser som jeg skal fortsette på frem til dag 21. Øvelsene blir bare verre og verre! Godt at man begynner å se forskjellen. Det som er så artig er å ta bilder av seg selv og sammenligne. Jeg tok et bilde i går og sammelignet det med bildet jeg tok fra dag 1. Ble skikkelig glad når jeg så resultatet! Jeg fikk mer definerte muskler og man kunne godt se at figuren begynte å forandre seg. Midjen har faktisk blitt smalere og jeg gikk 1 kilo ned i vekt. Not bad.. :)

Kjære har bursdag i dag forresten! Hurra for han som fyller 23 år i dag! Det er så tungt og ikke være der hos han, men vi skal ta en skikkelig feiring når han flytter ned til meg <3 I går fikk jeg roser hos han og et dikt. Det er utrolig koselig å åpne døre og ta imot så fine blomster! Så typisk var det en del feil med bestillingen og jeg fikk ingen sjokolade så i dag skal jeg få mer roser OG sjokolade! :D Vet ikke helt om jeg skal spise sjokoladen, men kan alltid spare dem til treningsfri dagen min! 

Er ikke de fine? :D Jeg skal kjøpe fin vase og ha de i når jeg får tid :)Jeg har jobb om en liten stund. Blir der ut natten og i morgen tidlig skal jeg åpne. Dette kan bli hardt! Vi blogges når jeg får tid :) Kos dere!! :)

-xo

2 kommentarer

Katrine

15.feb.2012 kl.17:19

Ka treningsprogram du følle?=)

Jessy

16.feb.2012 kl.20:55

Tracy anderson sin 90 dagers trenings plan :)

Skriv en ny kommentar

hits