I Oslo

Hei fininger! Jeg har faktisk hatt problemer med bloggen de siste dagene. Veldig merkelige greier. Fikk ikke til å legge ut bilder eller publisere innlegg via mobilen. Nå er jeg faktisk i Oslo. Dro i går kjempetidlig. Det er veldig så umenneskelig å stå opp 05:45. Jeg bare ELSKER å sove! Jeg kan gjøre utrolig mye på en dag, MEN for å kunne gjøre alt riktig trenger jeg min beauty sleep og når jeg ikke får det blir hele dagen ødelagt. Startet søndagen min med en kopp kaffe for å våkne. Fikk endelig testet de nye koppene <3 

Det er så koselig å være i Oslo med mamma og storesøster <3 Jeg skal tross alt bli tante! Tenk.. åh som jeg gleder meg. Neste uke får hun vite om det er gutt eller jente. Gleeeedings!! Kjøpte de søsteste sokkene til barnet! visste ikke hva jeg skulle kjøpe av barneklær siden kjønnet enda er ukjent, men snart kan jeg fyre meg løs! 

så mange søte klær <3

Tror ikke dere det første vi gjorde når jeg ble hentet på flyplassen var å dra på fjellet? Storesøster og mannen hadde planlagt det hele. Jeg var dødstrøtt og helt ødelagt, men jeg ble så klart med! Storesøster er veldig allergisk mot hunder så vi kan ikke være i samme rom som henne med Tinkerbell, spesielt nå som hun er gravis. Vil ikke ta noen sjanser! 

Kjempekoselig var det i hvertfall :)


<3


Nå skal jeg sove for i morgen blir det kaffe og shopping før jeg må hjem og pakke helt ferdig for jeg drar nemlig til Lakselv i morgen kveld. Jeg gleder meg faktisk. Skal gå gjennom hver eneste ting som lå i boden til mamma. Tingene er spredt forskjellige plasser, men jeg er fast bestemt på å finne mine 16 kjoler som er savnet. Mangler enda topper og bukser, men kjolene er viktigst! De kan jeg dessverre ikke erstatte.. Må også pakke hele rommet vårt i Lakselv og sende tingene mine med pappa. Han skal kjøre fra Lakselv til Stavanger med alle tingene vår og så til Oslo. Han er så snill <3 så jeg og Marius skal slippe å stresse med så mange ting når vi skal kjøre ned sammen. Er ikke det snilt? <3 Nå er det natta! Stor dag i vente i morgen! 

-xo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits