Shopping og Lakselv next

Jeg har endelig kjøpt meg en fargerik bukse.. eller.. ikke helt fargerik. Fant ingen i rosa i min størrelse! Har visst vært for treg med å kjøpe at alle er gone.. Kjøpe meg en blå bukse fra Cubus. Ville egentlig ha en i grønn eller lyseblå, men ingen på Cubus var fin nok.. Får bare lete videre..

 

Kjøpte meg også et skjørt fra H&M. I orange!! Trodde aldri jeg skulle gå for slike farger akkurat, men denne våren er det jo skikkelig inn med farger! Me like! Jeg liker å forandre stilen.. Liker ikke å være kjedelig og gå i det samme hver eneste sesong liksom. Ja for some changes! Nå har jeg to skjørt; en i blå og en i orange. 

Har også kjøpt noen småting som jeg viser senere. Stresser litt med å dusje nå. Jeg er uansett pretty fornøyd med dagen så langt. Nå er kofferten halvveis pakket og jeg venter på pappa som skal komme og kjøre meg på flyplassen. Jeg er for lat til å komme meg dit på egenhånd :PVi blogges i Lakselv! :)

-xo

2 kommentarer

Fru Aadalen

28.feb.2012 kl.14:52

Åh, du kommer til å bli SÅ fin i den blåfargen!! Love it!

Lykke til med letingen etter kjolene, for ett mareritt!! :/ Men de må jo seriøst være ett sted..så forhåpentligvis dukker de opp. Da jeg kom hjem fra teateruka i Lakselv fant jeg ikke smykkene mine, som jeg hadde hatt i en liten smykkepose i veska, og det tok mange dager før plutselig terje fant de i sekken jeg hadde leita gjennom TO ganger! Det var så sykt lettelse..det var smykkene fra bryllupet, og som jeg har fått til bryllupsdag, så det var smykker for mange mange tusen. Jeg hadde blitt SÅ lei meg om de var borte. Håper og tror at kjolene dine dukker opp! Da synes jeg du skal ta bilde og vise oss alle sammen! Hihi:)

Klem:)

Jessy

28.feb.2012 kl.15:54

Et mareritt ja! Jeg har ikke sett de siden jeg pakket de ned i august. De er garantert en plass. Så mange kjoler kan ikke bare reise seg og forsvinne. Så

Bra du fant smykkene dine ja! Hoff, den følelsen når man før i kroppen når man mister noe Manson betyr veldig mye er så ekkel. Morsomt at du hadde sett to ganger i samme koffert uten å finne noe :P haha, det bruker å være sånn ;) er man stressa og vil finne noe er det umulig å finne det uten hjelp :P masse bilder kommer ja! Mase å gjøre når jeg kommer til Lakselv!

Skriv en ny kommentar

hits