Don't you just love it!

Når ting rundt deg ser slik ut? 

Det er kun noen dager igjen. Må være litt ærlig og si at det er skremmende. Vi har bodd sammen jeg og Marius før ja... men denne gangen er det annerledes. Vi flytter til en helt ny by sammen! Det kjennes godt, men skremmende på en merkelig måte. This is it.. alle klærne vår skal være én bestemt plass. Jeg har ikke ting hos mamma igjen (kanskje noen få), men alt er i en pose. Har ikke eget rom noen andre plasser enn Stavanger. Gleder meg til å starte mitt "nye" liv sammen med en som forstår meg og elsker meg. Gleder meg til å skaffe oss egen plass. nye møbler og alt vi kommer til å trenge som "samboere" <3 Det skal bli godt! Hør på meg voksen og greier! Haha! :D Litt merkelig for meg å spare penger til en kjøkkenmaskin istedet for en designer veske ((?)) Føles nesten ikke naturlig ut, men ting må prioriteres og nå er det my home med kjæresten min som kommer først :) MEN.. jeg er fremdes samme person og jeg kommer ALLTID til å fortsette å shoppe like mye som jeg gjør ellers! <3Mer klær ja.. uansett hvor jeg er finner jeg mer klær! Gud, hvor mye klær eier jeg egentlig?! Kanskje én eller to poser er Marius sine ? :P

Skoeskene mine <3 Kan ikke kaste de! Elsker skoesker <3 

Lille Tikerbell er stakkars litt lei av all pakkingen. Her om dagen stod ho og hylte sånn for hun fikk ikke tak i bamsen sin som lå under en bok. Haha! Måtte flire godt når jeg så det. Stakkars hvor lei seg hun var. Hun står og gir meg stygge blikk når hun ikke når frem til maten sin. Det skal ikke så mye til for å gjøre den lille voffsen fornærmet.. Helt seriøst.. 


Hehe, hun elsker den bamsen der! og som noen liker å kalle han "kjæresten hennes" :P Jeg må nå snart begynne å lage mat til kjæresten som kommer hjem om noen timer og prøve å pakke mer. Blir aldri ferdig! Kos dere :)

-xo

Én kommentar

ღ♔mammalarsen♔ღ

07.mar.2012 kl.15:23

Spennende ;-) Moro å flytte sammen og bygge et hjem sammen .

Home is where the heart is <3

Nyt dagen og good luck med pakkingen .

Skriv en ny kommentar

hits