12.03.2012

Hei alle sammen! Sorry det ble så lite blogging. Jeg var faktisk på fjellet fra lørdag til søndag. Who would have thought? Jeg dro med kjæresten og noen venner. Gud, hvor artig det var! Og jeg er enda en person som hater å være ute i kulden, men den dagen var det vindstille, plussgrader, nordlys og stjerner! Det var så deilig å være ute ett og slett! Vi lagde oss bål, sitteplasser og satt og snakka hele kvelden! Det er seriøst ikke kødd.. Vi kom opp til lavvoen i 4 tiden og begynte med å lage bål, fyre i ovnen i lavvoen og finne frem mat og slikt. Vi begynte grillingen i 6-7 tiden og der satt vi, snakka, drakk og spilte til 5 tiden!! tenk!! og vi ville sitte enda mer rundt bålet hadde ikke det vært for kulden. Vi begynte å fryse til slutt så vi gikk bare og la oss. Var ikke hjemme i går før i 4 tiden. Det første jeg gjorde var å dusje! Syns faktisk jeg lukter bål fremdeles! Skal vaske håret mitt en gang til i dag.. Takler ikke den lukten der :P 

Men sånn helt serisøt.. jeg hadde det så morsomt og jeg er såå glad jeg ble med. Er veldig stolt over meg selv! Trodde aldri jeg skulle overleve så lenge ute.. :P Nå gleder jeg meg til påskeferien! Vi har store planer om å komme tilbake til Lakselv i ferien! Håper bare jeg får fri fra jobben! 

Vi skulle forresten starte til Stavanger idag, men som sagt.. vi kom sent i går og fikk ikke tid til å pakke ferdig så vi starter i morgen. Vi har kjøpt oss GPS og snart skal jeg begynne å frakte alt i bilen. 

Det er en del ting som skal i bilen. Jeg klarte ikke å sende kjolene mine elle skoene med pappa.. Hehe.. ikke nå som jeg har funnet alt :P Tenk at Paradise-Hotel begynner i dag!! :D Ja, jeg er en av de som følger med ja! Haha :P Jeg har Paradise-date med Kamilla <3 Gleder meg!! :))

Håper dere hadde en helt fantastisk helg i finværet. Vi blogges senere idag! :)

-xo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits