Jobb og nye clutches!

Hei alle sammen! Hvordan har dere hatt det? Jeg er på jobb akkurat nå. Jobbet til 12 i går så jeg føler ikke at jeg er sliten i det hele tatt. Trodde jeg skulle jobbe mye lengere, men det trengte jeg ikke. Det ble litt sent når jeg kom hjem i går så jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere. Skoene hentet vi med en gang og jeg må være ærlig og si at ved første øyekast var jeg utrolig skuffet. De så veldig rare ut og når jeg tok de på følte jeg meg veldig rar. Jeg tenker å prøve de en gang til i kveld eller i morgen og vise dere, men jeg tror mest sannsynlig jeg sender de tilbake. Kanskje slike sko er ment for damer som Lady Gaga og ikke meg?

Men jeg ble utrolig glad når jeg kom hjem og fant mine to nye clutches på bordet! <3 de var rett og slett rå fin! Kunne ikke vært mer fornøyd med de :D

Gleder meg til å sette sammen et antrekk og bruke de! Men først må det slutte å regne i Stavanger! Hvor er solen liksom? :(

Jeg må jobbe videre nå så vi blogger senere! :)

-xo

4 kommentarer

Fru Aadalen

17.mar.2012 kl.13:54

Du er tilbake i Stavanger og jeg har reist hjem fra Stavanger. Hihi:) Det var BARE regn i hele begynnelsen av uka også. Jeg som hadde helt nye semska skinnsko. Gikk dårlig, så jeg endte med å låne ett par gamle gummistövler, også byttet jeg sko på jobb, så jeg ikke skulle se ut som en idiot hele dagen i alle fall:)

Veldig spent på de nye skoa dine. Du får gi de en sjanse til i alle fall:)

Sigrun

19.mar.2012 kl.02:46

Jeg er veldig spent på de nye skoene dine!

og hvis du ikke vil ha de, så kjøper jeg de med glede når neste lønning kommer ;p

jessicasworld

19.mar.2012 kl.09:50

Fru Aadalen: Litt uflaks der var det ja :P Det ble litt bedre vær i går faktisk. Sola skinte og det var utrolig varmt. Du dro rett før det fine været kom ;) Ja, jeg skal prøve skoene med noen kjoler og se om det ser fint ut i det hele tatt før jeg tar med en avgjørelse :)

jessicasworld

19.mar.2012 kl.09:51

Sigrun: Hehe, bruker vi samme størrelse? :P

Skriv en ny kommentar

hits