Rise and shine

God morgen alle sammen! Jeg er oppe tidlig idag. Tok meg en dusj og gikk tur med Tinkerbell. Nå sitter jeg og ser etter leiligheter til leie i Stavanger. Det er så utrolig vanskelig å leie med dyr i Stavanger.. Helt utrolig.. Av alle leilighetene som var på finn.no er det kun 6 vi fant passende. Alt annet er det enten ikke tillatt med dyr eller koster over 10 000 i måneden. Vi blir jo blakk av å betale 11 000 her og det er ekskludert alt.. Helt sykt dyrt her.. Vi orker ikke å leie til mer enn 8000.. 9000 hvis det er inkludert TV og internett ja.. det kan kanskje diskuteres. 

Jeg søkte på alle 6 jeg fant og nå sitter jeg og skriver oppsigelse av leiekontrakten. So much to do today! Denne må sendes i dag og vi MÅ finne leilighet i april så vi kan flytte inn så fort som mulig. Er virkelig såå lei av å flytte ut og inn.. 

Jeg må også på UiS en tur og levere en oppgave og så tur til Amfi på madla og snakke med en butikk der jeg leverte CV-en min. Jeg trenger å finne fast jobb så dere kan tenke dere hvor mye som skjer i livet vårt akkurat i dette øyeblikket. Det skal bli sykt godt å finne fast jobb og flytte inn i ny leilighet og slappe av! :P 

Nå må jeg pynte meg og kjøre på UiS. Visere dere antrekket senere. Ha en fin mandag! <3

-xo

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits