Birthday presents!

Hei fine lesere! Sorry det ble litt sen blogging, men i dag har"feirer" vi bursdagen min siden at mesteparten av gårsdagen tilbringte vi i bilen. Jeg våknet til god frokost. Hele husket har blitt vasket og snart får vi besøk. Marius lagde ostekake til meg <3 Min favoritt! Så klart fikk jeg jordbær også! En hel bolle med jordbær og krem ventet på meg <3

Her er noen av gavene mine. Ikke alt er kommet frem, men det meste er her. Så utrolig mye fint jeg har fått/kjøpt. Nå kan bare sommeren komme! 

Elsker når det er 70% salg på Glitter. Alt dette for 90,- eller noe sånt :)
Shorts fra Gina Tricot <3 Aldo i mitt <3Bukser med høyt liv fra Vero Moda. Måtte bare ha de i disse fargene. De er så utrolig kule! Har enda ikke fått prøvd de på (bortsett fra i butikken), men bilder kommer senere :) Straks er det kake og besøk. Ha en kjempefin tirsdag! 

-xo

4 kommentarer

Trine

24.04.2012 kl.22:42

DIGGER den grønne buksa der! Den var rå! Hvor kjøpte du den fra?

jessicasworld

24.04.2012 kl.22:42

Trine: Mango :)

Fru Aadalen

25.04.2012 kl.06:41

Gratulerer med dagen på etterskudd! :)

Så mye fint du har fått! Heldige du! Jeg har bursdag om en uke, men jeg er jo på reise i Malaysia, så jeg vet ikke helt hvordan bursdagen skal bli feiret, eller om jeg får noe som helst. :) Elsker bursdag!!:)

jessicasworld

26.04.2012 kl.16:07

Tusen takk!! men heldig du som er i Malaysia på bursdagen din da! Å være der er egentlig nok feiring i seg selv! ;) Håper du koser deg utrolig mye og sol deg masse! :) <3

Skriv en ny kommentar

hits