Cruise 12

Hei dere!! Føler at det er evigheter siden jeg blogget! Tror ikke dere jeg glemte den tingen jeg kjøpte til iPaden på båten?? Of course!! Så jeg fikk ikke blogget når vi var tilbake i Oslo. Mamma sin PC er fra 1500-tallet så det var bare å glemme å være på internett også.. Men det var litt godt å ta en liten pause og fokusere på andre ting. Min søster har blitt så fin! Snart popper hun ut gullet mitt!!! Åh, som jeg gleder meg til å bli tante!! Det ble utrolig mye kvalitetstid. Vi kom hjem i går rundt 11, men så var det rett på jobb og i dag måtte jeg åpne så det har vært mye stress! Kjenner jeg stresser ganske mye.. jobb hver eneste dag i juli og ikke vet vi når søster skal føde. Jeg MÅ være der. Kan ikke gå glipp av det liksom.. Ellers blir det en skikkelig kjedelig sommer for min del. Jobbe jobbe hele tiden :P Vet ikke helt hvor interesserte dere kommer til å bli i hverdagene mine altså x)

Jeg har mye å fortelle dere! Vi har gjort sååå mye og jeg har kjøpt så mye fint! Gleder meg til å fortelle og vise alt, men idag skal jeg kun vise bilder av turen :) Vi skal spise og se film straks <3 Vi har ikke vært "kjærester" på lenge! Det er ikke lett å jobbe sent :( Det var en helt utrolig morsom tur! Jeg var nesten aldri dårlig! Av og til kjente man at skipet rørte på seg, men det var verst fremst i båten. Der var vi et par ganger. Jeg klarte ikke å være på night club-en der. Det var helt forferdelig å drikke og kjenne at alt rørte på seg.. helt forferdelig... og når vi først kom frem til Oslo sov jeg to dager! Helt seriøst!! Akkurat som om jeg har vært og klarta på 100 fjell liksom.. Tydeligvis ikke lett å være på cruise nei :) 

Men nå må jeg virkelig begynne å lage mat, Marius maser så mye.. Menn altså.. hvis ikke de får mat i kroppen blir de helt rastløs! :P

Ha en fin kveld <3

-xo

Én kommentar

28.06.2012 kl.20:09

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Skriv en ny kommentar

hits