ACNE shoes

Mine nydelig ACNE sko <3

Jeg føler meg virkelig heldig som har de! For det første er de dødsfin! Og for det andre kan de brukes til absolutt alt! Det var helt tilfeldig at jeg gikk innom butikken deres. Jeg hadde time hos en hudpleiesalong, men jeg kom frem til byen tidligere enn jeg hadde planlagt så jeg stakk innom en liten tur. De var de aller siste igjen. I 37!! Det skjer almost never! Jeg prøvde de på og jeg sa "jeg tar de!"

De som har følgt bloggen lenge husker kanskje at jeg har helt like fra ACNE i beige? De har bare blitt så skittent at det ser ut som om de ble brukt under første og andre verdenskrig og så til meg.. De var helt nye når jeg kjøpte de. Kjøper aldri brukte sko uansett, men når jeg fortalte de om det i butikken sa de at Norge er ikke high heel friendly! Noe jeg allerede visste da, men trodde aldri sko kan ødelegges så mye etter 1 gangsbruk liksom..

Jeg må ta begge to til skomakeren eller eventuelt finne noe på eBay og bestille, men jeg skal absolutt ikke bruke de nye før jeg har fikset noe på undersiden og kjøpt high heel protector! :)

Nå må jeg på jobb! Jobber fra 10 til 20 hverdag nesten :( slitsomt, men jeg skal shoppe for de pengene! :D hæhæ ^^

Ha en fin dag :)

-xo

3 kommentarer

anastassiadach

18.07.2012 kl.00:27

Så ikke særlig pent ut på den baksiden altså! :S Er ikke dem ganske dyre åsså? Man kan jo snart ikke bruke noen sko fordi dem ødelegges så fort! Men de svarte var kul da, selv om æ ikke liker åpen tå! :p

Jessy

18.07.2012 kl.08:35

Nei, de er helt utslitt begge to :( jo, de er ufattelig dyre. Koster rundt 5000 ellers, men heldigvis var de på salg når jeg var der :D betalte kun 1200! Syns det var en veldig god deal :D nei, nesten jeg flytter fra Norge på grunn av det :P får jeg jobbmuligheter i utlandet når jeg er ferdig utdannet drar jeg lett! Men det finnes et par ting man

Kan kjøpe og styre med på eBay da. Jeg tenker å teste det ut :)

Fru Aadalen

19.07.2012 kl.18:21

Det du må gjøre er å gå til skomakeren med de FØR du begynner å bruke de! Da legger de på en forsterkningssåle under der, som du kan bytte av og til. Koster ikke mye, og gjør at skoene varer ekstra lenge. Og hælen må du bytte ofte..

Jeg pleier faktisk å ha med et par ekstra sko i veska, og driver og bytter litt, for Gøteborg er også minst like mye brosteins-helvete som Stavanger. :)

Skriv en ny kommentar

hits